Want to sell or exhibit?hit us up!

Website is live!

29
Feb

Website is live!

Het heeft even geduurd, maar je weet wat ze zeggen, Rome is niet in 1 dag gebouwd, en Sneakerzone wordt nog groter en doper dan Rome!

Op 13 juni is het zover, het grootste Sneaker Event van Nederland is een feit! Hier zal je niet alleen vette sneakers vinden, maar het is ook een Urban Lifestyle event. Denk aan vette beats van verschillende dj’s, een art exhibition, een discussie panel en nog veel meer!

Het grootste Sneaker Event van Nederland is een feit

Dit gebeurt allemaal in het mooie Groningen op een super dikke locatie, namelijk de oude Suikerfabriek. Met deze rauwe en industriële look valt alles op zijn plek en geeft je echt de urban hip-hop feel van de jaren 90 in Brooklyn NY.

Nu duurt dit natuurlijk nog even, en wachten is lastig. Om toch alvast een beetje in de stemming te komen hebben wij de Sneakerzone Pop Up events. Hier zijn dan een aantal resellers die hun goods showen en waar je je afgetrapte patta’s weer fresh kan laten maken.

De komende tijd zullen wij nog flink bezig zijn met de website om het te optimaliseren. Daarom zullen wij ook een blog bijhouden om jullie up to speed te houden over komende pop up events, muziek, activiteiten en wij zullen jullie voorstellen aan een aantal van onze gasten die ook aanwezig zullen zijn op Sneakerzone.

Dus stay tuned en hou onze website en socials in de gaten!

Keep it fresh!

 

X